Про Майдан 2013

Вставай Україно, ти наша єдина.
Котру я люблю й бережу,
Бо моя в тобі, є найбільша родина,
Це всім я, публічно кажу.

Не завжди радію, що тут народився,
Бо бачу велику ганьбу,
Коли президент цей, від правди хилився,
Підставив тебе молоду,

Дозволив ганьбити, твої покоління,
Щоб молодь пішла на Майдан,
І визвав насправді, велике сумління,
За дешево всіх нас продав!

Потрібно міняти застоянну владу,
Сказати негідникам - НІ,
Інакше - чекають великі розлади,
Часи безпорядні, сумні.

Без кровопролиття ВЖЕ НЕ обійдеться,
Нас будуть у бездну вести,
Надія: що люд наш увесь охаменеться,
І зможе цю владу знести,

Розкидати їх по проваллям глибоким
Та вибрати владу нову
Котра поведеться у спектрі широким,
Карїну врятує наяву!

Нас б'ють і стяжають, невинних ні в чому,
Шлють напасть на мирних людей,
На тих, кто в стані безмежно важкому,
Невинен ні в чому і ніде!

Нехай наш народ теперь все зрозуміє,
Та зробить на цьому урок
Нарешті цю владу, турнути зуміє,
Роздягне до голих кісток.

Ця влада не може роки існувати,
Бо виросла тільки на злі,
Постійно старалась, народ обкрадати,
Проводити зло на нашій землі.

Теперь є надія: народ зрозуміє,
Куди нас на бріхнях вели,
І владу бандитську, турнути зуміє
Вони нас до крові довели!

____________

Україно, ти моя країно,
Я люблю в тобі, наш білий світ,
Звуками зозуль і солов'їним
Посилаєш піснею привіт,

Наш народ блукає цілим світом,
Доля розкидає по землі,
Темряву доляючи за світлом
Труднощі спіткають не малі

Все було б насправді дуже гарно,
Якби керували не чужі,
Мучиться народ, та все те марно,
Бо стоїть біля прірви, на межі.

Нам потрібно справді об'єднатись,
Щоб сказати олігархам - НІ,
Боротьбою вперто, постаратись,
Як батьки боролись на війні!

Корумпована ти рідно Україно,
Душуть терпеливий наш народ
А законами нам створюють руїни
Штучно обездолюють сиріт

Ліків для дітей не виділяють,
А купити нема за що,
Хворих помирати обрікають,
Не турбуючись ні про них, ні про що.

А народ залякують законом,
Хой порушують його самі,
Беркуту спрямовують загони,
Владу забезпечують собі

Брехунів затягують до влади,
Ще й злодіїв радісно беруть,
Що для них виконують поради,
Та валізи з грішми їм везуть

Ось така сьогодні та влада,
Керувати здатна тільки на кістках,
І ніхто їм мабуть не завадить,
На народ наш наганяти страх


Рецензии
Солидарен.

Мы - Беркут

Мы сделаны из оргстекла и стали!
Для нас любовь и жалость в западло!
И если вы ещё нас не встречали,
Считайте, что вам крупно повезло!

Порвём, как Тузик грелку, все майданы!
Зачистим площади и улицы за час!
Нам лишь бы вовремя платили «маны-маны»,
И чтоб разборчивой была команда «Фас».

Нам пофиг, где дубинка приземлится!
Всё стерпит незадачливый хохол!
Мы названы в честь самой хищной птицы!
Мы – «Беркут»!
Мордой, суки, в пол!

Игорь Цырульников   12.02.2014 01:39     Заявить о нарушении