Пителер

Къартанам менъим япай
Пек балабан пителер.
Сютнен баса хамырын,
Сонра сипалаб, ягълай.

Нъезетин сорасанъыз-
Адам ашаб тоялмай.
Мына - корюнюз тъамин,
Базарда бойле сатылмай!
                13.03.07 г.


Рецензии