Ку чароге

Ку чароге нур бахшад ба мардуми замон,
Чашми дил бинад,ки вайрон дорад одами чахон.
Аз Оллоху аз Расулу аз Куръонем чу дур,
Бо фиребу найранг омехта гаштааст бас чон.
Айби дигарон бичуему набинем нукси хеш,
Боре хам аз калби зор хеч намепурсем нишон.
Бар дари афтодагон мо мекубем мушту лагад,
Кай биандешем бар худ боз гардад тир гарон.
Бо сахо мо ракибему надорем шарм аз ин,
Рост кавлию хаёе дар мост ноайён.
Мо ба як дам,мо ба як руз ошики мастонаем,
Акли солим дур аз сар,девонаворем сарсон.
Ай худо борони рахмат бар сари халкон бубор,
Шод гардад як умр Чамил дар ишкат човидон.


Рецензии