Творц сво дол

«Щасливий той, хто ще не вміє грати.
 Він сам собі Шопен і Берліоз.»
                Ліна Костенко


І чому так боятися невідомого? Адже «зараз» все добре. Але зазвичай люди живуть або майбутнім, або минулим. І те, і інше - лиш хибний шлях. Адже минуле вже сталося, то нащо його турбувати? А зміни потрібні теперішньому. Тільки воно, наче дзвіночок, відгукнеться на твої помисли, тільки воно здатне зробити тебе тим, ким ти хочеш бути. Ми – творці своєї долі, І тільки ми знаємо, що нам потрібно у цьому житті. Не інші... Психологи не мають права давати поради. Та це і зайва справа. Адже тільки ми самі знаємо, що нам потрібно. Це важко, так. Адже повинно буде нести відповідальність за свої рішення. А як людина може відобразити і зрозуміти цей світ, коли вона постійно живе минулим, або займається тим, що постійно будує віртуальні замки...А де ж вона сама? Де її бажання? Тільки даний момент істинний. Тільки він існує, і його потрібно прожити якомога глибше. Бо інакше вже не буде. Спокій і рівновага – ось ознаки здорової людини, яка певно знає, що хоче від свого життя.


Рецензии