Самота

Не пив ніколи,не вдихав
Лише втікав ,тебе єдину тут шукав
Компаній шумних уникав
Себе недавно налякав...

Ми бігали з тобою разом
Нас розділили диким часом
Ми були тут простим-простим
Нас не затягував - цей дим

Цей час для нас був золотим
Крилатим, добрим та простим
Не переймаюсь пережитим
І може навіть недожитим
І як бакал вина розлитий
Тобою був день-вдень убитий.


Рецензии