Сльози

Автобус вже давно пустий
Не хочу йти в свій дім - тінистий
А там стоїть мій клен безлистий
І місяць чистий, він простий
Як цей пацан широкоплечий

Він так спішить-до свого сонця
Вона чекає свого хлопця
Вже обдивилась- всі віконця
Чекають вже вони кінця

Кому потрібні ваші сльози
Тут лиш морози,лиш морози
Не треба вже йому ті рози
Кругом метаморфози,лиш загрози
Дурні прогнози,грози,сьози..


Рецензии