Темною

Я думав вже кінець , но ти переді мною
Нічкою темною,таємною
У нас любов була взаємною
І ти здавалася безвинною

І знов сміємся разом ,я з тобою
Здаюся ще живою я дитиною
Та може помінятись, все хвилинною
Первинною,та залишитись тут людиною
І не напитись, кавою розчинною

В словах здаєшся ти мужчиною
Не плачеш...
А сильний той хто плаче,і жаліє
Вона про тебе у подушку мріє...


Рецензии