Наркотики

Наркотиком для мене стала
Мене не знала,а кохала
Не цілувала,лиш вдихала
І знов збрехала,знов збрехала

Твоя любов тут подихала
Ненависть в шприц ,ти набирала
Тихенько сльози витирала
Поему нашу дописала

Ін'єкція у кров ,я потухаю
Що було в нас,все пам’ятаю
Старі листи перечитаю
Тебе я скоро повстрічаю


Рецензии