Красота

Не в красоті - твоя краса
Її нема, давно нема
Прийде зима, минуть літа
В замутах проведем життя

А зараз друзі і нові знайомі
Які не кинули в незгоді
Ми так хотіли: серця,волі
Співали ті пісні,про свої долі

Ти пам`ятаєш?знаю,пам`ятаєш
Всміхнешся,як це прочитаєш


Рецензии