Забудь

Чому за стінами сама
Чому не спиш ти днями
І рюмсаєш, в подушку ти ночами
Лишася напевно знов одна

Забудь - усі тобі казали
Та як забути ту потвору
Коли була з ним у невзгоду
Міняв він настрій - як погоду...

Підеш до нас,до друзів вірних
Ми заспіваємо пісень
Потонемо в обіймах тісних
Будем писати пам`ять,безкінечних речень...


Рецензии
Завжди отримую велике задоволення, коли на російському сайті бачу чудові та милозвучні вірші на українській мові. Успіхів!

Коштура Василий   15.12.2013 18:02     Заявить о нарушении