Вона не буде тут сама...

І кожен показав себе як міг
Хтось падав низько, наче - сніг
Хтось підіймався з своїх ніг
Від тебе чув лише я сміх

Друзів нема? - звичайно що нема
З тобою буде та любов, і сивина
Мені приснилася вона
Її душа,кохання глибина

Вона не буде тут сама...


Рецензии