з дна

А ноги на вокзал ведуть
Далекий шлях,в невідані міста
Привіт із дна...
Та надоїла вже ця глибина...

І зеркало говорить - пий до дна!
Пий до дна...
Твоє життя - годин повна
І часто сниться та одна
Прийшла в життя, вона - „зима“

І сніг літає в цій безодні
Змінитись хочемо сьогодні
Загріє він долоні, ті холодні

Тобі ж тут тяжко не одній
Ти просто вбивця моїх мрій...


Рецензии