Погляд

Мені хватило погляду твого з вікна
І дальнє світло,так стирало мою пам`ять
Тобі не вистарчає, знов його тепла
Краще одному,ніж в чужих руках
І написати все в своїх листах
Так стало просто похуй,так тільки я знайти себе тут зміг
Самому краще підійматись з ніг
Буденність заміняє сніг...


Рецензии