Сон

Мені лиш хвилювання на листах
З`їдати всю помаду на устах
Знаходити себе у мережах
Загину знову в цих стінах

Ти появилася як сніг, у теплі вихідні
Як сонце тепле - на весні
Не привикати - знов на дні
Ми зустрічаємся лише у сні...


Рецензии