Еднаймося!

Не збити метроном майдану!
І душі наші не згасити!
Серця, що в унісон співають,
Ніякій владі не спинити!
Мої брати і сестри рідні,
Єднаймося! В гурті ми сильні!
Набридла нам неправда й злидні!
Ми -українці,  люди вільні!
Іти вперед - ось наше кредо!
Не натовп ми! Ми є народ!
Народ, якого правди сила
Веде до світла й перемог!


Рецензии