Гимн Украины

Моя УкраЇно, велика Держава!
Ти волею, славою щастя несеш,
В походах згуртована, у боях загартована,
Народом таланним ти гордо живеш!

Земля твоя щедра, заможня і щира,
Історії  людства початком була,
Знаменні події, трагичнії втрати -
Усе ти пізнала і гордо жива.

В сучасному Світі ти вільною стала,
Будуєш майбутнє, надію даєш,
І в дружбі народів,міцному єднанні
Ти впевнено, твердо Державність куєш !

Слався Державо,моя Украіно,
Твори і виборюй своє майбуття,
Твоя історичність,тверда непохитність,
І Воля і Слава навіки жива !

Запоріжжя. Україна.18.09.2012р.


Рецензии