Де знайти ще одну, так рiдну?

Де знайти ще одну, так рідну?
Щоб долоні немов пелюстки
З тихим поглядом, але привітним
Зустрічала мене, так як ти

Таку мрійницю, що завжди вірить
В те що добре, все буде у всіх
Що поради дарує безцінні
Хоч проблем в неї безліч своїх

Хоч сама собі ради не дасть,
Все постійно вагається в чомусь...
Що, про неї хтось скаже із нас?
І чи добрі то будуть розмови?

Часто вперта, а потім жалкує
Каже "вибач" - була не права
Навіть мати над нею жартує:
"новий дурник знову напав"

А сьогодні нажаль, вже не так...
Ми не разом чи довго це ще?
Написала за весь час листа,
Привітала і новий сюжет...


Рецензии