Ты знову рiжеш мою душу

Ты знову ріжеш мою душу
Ножем своїх зимових фраз
Бентежиш ніжністю і тушиш
Але догрались! ...я погас

Не треба ні уваги, слів,
Побачень і твоїх "пробач"
Якщо біль в серці, онімів
То не почую більше, плач

Побичити сльозу, в долоні
Байдужий погляд,- не зуміє
Хоч ти одна і з білью в скронях
Але все згодом зразумэш

"А час лікує" - ти казала...
Тоді, хай він тебе, рятує!
Мені дасть сили шум, вокзалів,
Спасти хоч душу, що катують...


Рецензии