С верой в себя. укр

З вірою в себе.

Повітря багато – як неба –
І світла зірок, далебі,
Усе дарувала для тебе,
Усе присвятила тобі.

Нічого собі не залишу,
Нічого в собі не втаю.
Колись дарував мені тишу,
Колишучи сповідь мою…

Згадаю – теплом огортаю.
Багато часУ протекло...
Ти став забувати, я знаю.
Взаємності в нас не було…

Та став ти багато сильнішим,
Шляхи ти до неба знайшов.
Колись дарував мені тишу.
І з вірою в себе пішов.


Рецензии