Timpul curge... на румынском языке

 Timpul curge cam aiurea,
 Piedica ma simt in calea lui,
 Si imi pare rana sunt deschisa,
 Prin care curge timpul invers.
 Mai fac o cafea la ibric,
 Sa nu ma catar de durere
 Pe pereti,sa nu strig...
 Ca sunt o urma inversionala,
 A unei alte existenti.

 (Anton Barbu) a.22.05 2003


Рецензии