Клубок Сонетав Лир Б

НотаРикОн ЛюБВи на ФэстыВаль вав МиньСьК

В День МилокСергДийЯхв,
КосьМичЕгСкой ЛубВи,
Когда Луна даёть ТелятКам йисты,
Я посылаю ПламЯ АгНИИ
Усим вылызным билынькым аргТикСтам.

ВосСтаньте Ж, взРосЛые,
МасОны з ДегКагБрихСт,
Как тута во ВасьСталь на нарах Тигр.
И будьтэ начэКУ ЗЬ! Каб Кузька Силь К
Вам не забРогСив ракСом с Брыль Васишт.

Вика грыБУ СЬ я зь во зь сухэньк но лыхСть.
Ны думаючы а ны про Лысыць.
И в школы диток но гучу Ж соби з.
А шо шэ гондэ в РылаВИЧ рахБигЦь.

ВниМая шоРаху просЛавЛейНых ЮрКив,
Я ныц СоБи Ж тут во ны заробыВВ.
Ны Василька Ж ны МАЙух от Отцив,
Шо во: ля й вам тут Стих Ш.

Да. Вяну зовСим без вянка РУсалк
ТамаРачКИ ЗЬ,
Шо з ЛегерАввай
Сталь.

Яна-то хоць жыва?
Няма яё бо, г, в ЖурыКавай Гальк.
Нясу свой крыж.
Як завящав Спартак.


Рецензии