Ёжик укр

Хто в малинці там пихтить?
Хто ж то яблучком хрустить?
Хто колючий, весь в голках,
Що у сосен на гілках?
Заховавсь під лопухом
І притих. Скрутивсь клубком!
Враз ожив, без балачок!
Та це ж, діти,  …
                (кочажЇ)


Рецензии