Ругьалра кехIариана

Дегъбугьубил гонзалис,
ЧяхI заб дигахъуй ана,
ХIу дигахъу уркIилис,
Ругьалра кехIариана,

Забра дариб закикан.
Дегъил гонза хIулбикиб,
Керрулхъуле шайзакан,
Дигуйли ну, кехIайъиб!

Бехьни бакIибил гъяйзе,
ГъотIла кIапIре кадиркур,
Гьанрикале бекIизе.
Дия уркIи хIулбиркур.

БакIиб гьанна энира,
Лебил майдан цIуббугьуб,
Дигахъуй итI рурсира.
ЦархIилис амру ругьуб.


Рецензии