Toamnа... на румынском языке

               
SI  NU  STIU,
PLANG,
SAU  RAD,
SAU  CANT,
CE-S  EU
IN  VIATA  ASTA ?
FIR  DE  NISIP
GONIT  DE  VANT,
O  ADIERE  SLABA,
CE  TREMURA         
IN  CRANG.
MAHNITA-I  TOAMNA,
IAR  CU  IA  SI  EU...
........................
IN  CRANGUL  ADORMIT,
O  FETISCANA 
STRANGE  FRUNZE,
VICTIME
A  UNEI  RABUFNIRI
DE  VANT.

 (Anton Barbu) a.23.09.1973
 Furstenberg/Hafel Germania de Rasarit


Рецензии