Як все просто складно водночас

Як все просто складно водночас
І яка ж я все таки слаба
Закрутила доля у клубок нас,
Зверху намоталася журба.

І її не розірвать руками,
Думкою її не пропекти.
Мов наскочила коса на камінь -
Я від себе намагаюся втекти.


Рецензии