Тримай

Гріти руки в твоєму кармані
Потопати в думок океані,
коли морозно на дворі
і ніг ніхто не відчуває,
але не йдеш,
бо знаєш,
щось тебе тримає.

Коли думки зігрівають душу,
То вдихай великими ковтками,
Якщо тиша, то не порушуй,
Бо її не заміниш словами.

Такі відчуття бувають рідко
І поки у скронях їх тримаєш,
То знай,
Таке не потрібно віддавати
Тримай, що маєш,
Поки маєш, що тримати.


Рецензии