Досить!

Досить чекати на добрі новини!
Що ти зробив, щоб вони надійшли?
Що ти зробив для своєї країни?
Що ти зробив, щоб ми краще жили?

Не сподівайся на щось чи на когось -
Долю тримаєшь у власних руках.
Все, що тут діється, не випадковість.
"Встань!" - Батьківщина гука.

Чуєшь? Чуєшь? Чуєшь?
Не мовчи!
Відчиняй цю браму -
В тебе є ключі!
Там, за нею, шлях до майбуття.
Гідні наші діти кращого життя!

Час захистити себе і Країну.
Досить терпіти і гаяти час!
Встань і з колін підніми Україну!
Разом ми зможемо дати їй шанс.

Досить чекати! Вже вийшли всі строки.
Не дозволяй обдурити ще раз.
Все починається з першого кроку.
Все починається з нас!

Чуєшь? Чуєшь? Чуєшь?
Не мовчи!
Відчиняй цю браму -
В тебе є ключі
Там, за нею, шлях до майбуття.
Гідні наші діти кращого життя!


Рецензии
Прозвучало как призыв: "На барикады!" Ну и наломали дров...

Анатолий Колесов 2   04.03.2014 20:01     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.