Чому так?

Ми с тобою були найкращими подругами,
А стали ворогами
Ти хочеш сказати:
-Так я винна
І в цьому лиш моя провина.
Я не бажаю розмовляти
Так іноді важко про щось думати
Я не буду таїти у душі все зло
А викину його тобі назло
Я не розумію як так сталось,
І в язане роками вмить обірвалось
Одне я знаю,не в мені причина
І нічого та нікому я не винна


Рецензии