***

Я не знаю як сказать,
Якими б словами це все описать
Мої почуття зараз ні з чим не зрівняти
Стільки всього за один лише день,
Ніхто не зумів ще відняти.
Не хочу прощати нікому ніщо
Тому що все вкотре питаю у себе "навіщо?"
Навіщо я вірю,і вірю,
А інші зовсім не цінують моєї довіри...

Не люблю я коли мене зраждують
Та поза спиною все це обговорюють.
Ненавиджу тих,хто не цінує мене
Людино-зраднице проклинаю тебе.


Рецензии