Тихим запахом трав

Тихим запахом трав,
яскравим сонячним сяйвом
ніжна, тепла роса
торкається ніг моїх зрання.

Колос ніжно шепоче мені
Синє небо шлях відкриває.
Якби гірко не було б тобі на душі
роби те, що тебе надихає.


Рецензии