Украинский Афган

(присвячено подіям, які відбулися на Київському Майдані в ніч з 29 на 30 листопада. Спецпідрозділ «Беркут» здійснив злочинний напад на мирних студентів, по звірячому їх побив…).
 
На майдані кров людська
Залива бруківку,
Влада беркута й кийка,
З ніг збиває жінку…
У морозну, мирну ніч
Табір кільцювали,
Хоч співайте, хоч кричіть –
На людей плювали!
Україна – не мовчи!,
Кличе всіх Руслана…
Вам не вбити нас, вночі,
Люд зустріне ранок!
Допомога  звідусіль,
Рветься до Майдану,
Трясця вам, в печінку сіль,
Пане, капітане!
Ви пробили хлопчаку,
Голову кийками,
Бо такому, дураку,
Місце лиш з зеками!
Чи родили вас вовки,
Що своїх гризете,
Януковича полки,
Звідки ви повзете?
Може Путін підсобив,
Вам спецконтингентом,
 Україну розорив,
Своїм диригентом!
Мати з Львова у руках,
стискає  ікону,
Син її, в захисниках,
тримає  оборону!
Святий Боже, захисти!
Нас на барикадах,
Януковича спусти,
З «Айзером» до Аду!
 


Рецензии