Володя 1 диня

Йшов  Володя дуже швидко,
На ходу їв дині скибку…
Так до скибочки припав,
Що спіткнувся і упав.
Що з ним сталося за мить!
Вередує, верещить :
«Ой! Куди приткнуть коліно?
Воно стало,  як поліно,
Наче вогнище горить…
Ой, рятуйте, так болить!»
Він забув уже про диню.
Репетує без упину…
Біжить мама, біжить тато,
Треба сина рятувати.
Баба з дідом також мчать,
Щоб Володю лікувать.
Підняли, поспівчували,
Де боліло – цілували…
Біль Володя враз забув,
Знов за динькою чкурнув…


Рецензии