до тебе...

Мені до тебе - тисячі кроків,
Тисячі дивних і чистих думок,
Сотні прожитих не мною цих років,
І незлічено довгих стежок.

Нам з тобою - як в небо польотом,
Тихим спомином здійснених мрій,
І різким, і крутим поворотом,
Сотнею вільних й болючих падінь...

І тобі - не дістатись до мене,
Не дістати до думки й турбот,
Щастя сипле щось світле і темне,
Море сліз, море сміху, чеснот.

Але вільно змахнувши думками
І здолавши усі перепони,
Ти торкнешся до мене руками
Поламавши людськії закони…

Й через тисячі кроків і дивних думок
Погляд в очі – це тільки найкраще,
Ти зламаєш запертий замок
Хоч зробити це буде найважче…


Рецензии