Куниця укр

Своїх діток дуже любить:
Приласкає, приголубить.
Спить коричневий клубочок
День цілісінький, до ночі!
Але тільки звечоріє,
Порахує курям пір’я!
Більш хитріша, ніж лисиця!
Ах, разбійниця …
                (яцинуК)


Рецензии