Imi fura privirea... на румынском языке

 IMI FURA PRIVIREA,
 O TOAMNA UITATA,
 SI PLANGE IUBIREA,
 DE NOI NEPASTRATA.

       UN ANOTIMP NOSTALGIC,
       MA CHEAMA LA ISPITA,
       LA DANSU-I FANTASTIC,
       EL IARASI MA INVITA.

 SI SIMT UN NEASTAMPAR,
 CE-A RATACIT IN TAMPLE,
 IMPLORATOR MAI SPER,
 CU SENS CA SA SE UMPLE.

       SI SE-NFIRIPA INIMA,
       SI NU MAI SUNT SIHASTRU,
       SI IAR SE NASTE TAINA,
       PRIVIND LA CER ALBASTRU.

 SA IUBESC SUNT SORTIT,
 IN LINISTI DE CARARI,
 CA TOAMNA IMPLINIT,
 SI PLIN DE INTREBARI.

       TRAIESC DIN NOU AIEVEA,
       ACELAS ADEVAR,
       DAR IMI ALIN DUREREA,
       IN ALTE ASTEPTARI.
...............................

 IMI FURA PRIVIREA,
 O TOAMNA CIUDATA,
 SARUT AMINTIREA,
 VENITA LA POARTA.

 (Anton Barbu) a.31.08.-01.09.2000


Рецензии