До родини у село...

До родини  у село
Я сьогодні  їду.
Надивлюся  там всього!
Зловлю рибку з дідом…
У хліві побачу я
Телятко з корівкою.
Споглядатиму здаля,
Щоб,  бува,  не дриґнуло!
Несуть яйця  кури там
В курнику біленькім,
В будці песик спочива,
Весь такий рябенький…
Качки  й гуси є горласті,
Індики  поважні,
В клітці- кролики  пухнасті-
Біле диво справжнє
Зустріча мене рідня :
- Заходь, помічничко!
І так хороше мені
У селі  Кринички…


Рецензии