Свято катеринки

 Я сьогодні - на гостини
Святкувати Катерини.
Так онуцю мою звати!
З нею підемо гуляти...
Ми запросим Сонечко
І дівчинку Полечку
Разом з нами прогулятись,
На санчатах покататись.
Сліпить очі білий сніг,
Дітвора навкруг і сміх...
Як же добре, що ми взимку
Маєм свято  Катеринки!


Рецензии