Видалення зуба

ОБЛАСНА    ЛІКАРНЯ    МВС
МАЛА НЕПОГАНУ   РЕПУТАЦІЮ,
ДОКИ МЕНІ ЛІКАР НЕ ЗРОБИВ
В ПОРОЖНИНІ РОТА ОПЕРАЦІЮ.

БУДУ ЇСТИ ПЕРЕД НОВИМ   РОКОМ,
ЗАРАЗ Я  ПОПАВ В СКЛАДНУ ХАЛЕПУ,
ЛІКАР-СТОМАТОЛОГ    НЕНАРОКОМ
ВИРВАВ ЗУБА,ТА  ЗЛАМАВ ЩЕЛЕПУ.

ВЖЕ МИНУЛИ ТІ НЕСТЕРПНІ БОЛІ
ТІЛЬКИ ЧЕРЕЗ ЗУБИ РОЗМОВЛЯЮ,
ТА БОЛИТЬ СІДНИЦЯ ВІД УКОЛІВ
І СЛОВА З ДЕФЕКТОМ ВИМОВЛЯЮ.

ШИНИ  МІЦНО   СТИСНУЛИ   ЩЕЛЕПИ
СТРАВИ  ЧЕРЕЗ   ТРУБОЧКУ   СОСУ,
НЕ ДІЖДУСЬ,КОЛИ ВЖЕ ДЕНЬ НАСТАНЕ,
ЩОБ ЗМІГ ЇСТИ САЛО Й КОВБАСУ.


Рецензии