Щаслива

Коли жовте листя летіло,
Вітер по-волі гілки гойдав.
Моє серце жаром горіло,
коли ти вперше мене цілував.
А я щаслива,саме так,щаслива,
я мимоволі щастя віднайшла.
Твоє кохання дало мені крила,
Аж дивно,як без тебе я жила.


Рецензии