***

Без болю і без смутку,зпинятиму попутки.Що їдуть у майбутнє...де люди не самотні.
Усміхнено й красиво,минулому щасливо...я просто побажаю ,бо більше не чекаю.
Навчилась помічати прості для себе речі,і ти мені не снишся ,це так щоб знав до речі...
Життя і так красиве є море позитиву,я віру що десь в світі є,оте що я назву МОЄ)


Рецензии