Юкъусыз гедже

Нейчюндир бу гедже
Юкъум кельмеди.
Нейчюндир хош аджет
Манъа етмеди.

Бельким де юрегим
Кедерни дуя?
Бельким яш гонълюмде
Кезине руя?

Этрафта - теналыкъ.
Ич бир сес чыкъмаз.
Нур юткъан къаранлыкъ
Къальбимни бозмаз.

Къоджаман толу ай
Кене сакъланды.
О менден сорамай
Ёргъунлыкъ алды.

Акълымда бир индже
Фикир гурьленди...
Нейчюндир бу гедже
Юкъум кельмеди.


Рецензии