Кохаю тебе

Твої очі-голубі океани,
Як безодня без берегів.
Я тебе мій коханий кохаю,
І без зайвих не згаданих слів.
Твої руки-не наче тенети,
Обійми найміцніше мене.
Хай тривають ці вічно моменти,
Хоч не кожен рядки ці збагне.
Ти частинка мене тепер любий,
Я без тебе не бачу себе.
Цілувала б я вічно ці губи,
Я кохаю,кохаю тебе.


Рецензии