***

Твої кроки далекі, не помітні і тихі.
Я тобі все сказала, знай,
Ти більше не мій!
Не дратуй моє серце, і я буду спокійна.
Ну і навіть коли сльоза впаде з-під вій.
Ти для мене ніхто, ти чуже тепер лихо.
Знай, що зведені ми не палили мости.
Я від тебе пішла, непомітно і тихо.
І для мене померло те що звалося "ТИ"!!!!


Рецензии