Коханому

Я замерзаю без твоїх обіймів,мені їх так не вистачає...
І серед буднів наших сірих,моя любов границь не має.

Так хочеться до тебе любий,назавжди через кілометри...
Відчути твої ніжні губи,від поцілунків тих завмерти.
Відчути серця твого стук,торкнутись рідних твоїх рук.
Не розлучатись ні на мить,без тебе серденько болить.
Дивитись в очі голубі,я просто дякую тобі.
Що ти у мене тепер є,до болі рідне і моє.


Рецензии