По Хрещатику хурделила зима

Зима колючим вітром жалить,
Однак   і він в серцях  оман.
Душа кричить, Вкраїну жалко,
А по живому рве її - майдан.

Багаттям люди зиму гріли,
глашатим сиплять жар у руки.
Неначе люди подуріли,
Рвуть Неньку так як Лебідь, Рак і Щука.

Тріщать уже чуби мужицькі,
Як діти  тішаться панки.
Смоктати хочуть Неньки цицки,
Майдан підставка їм з руки.

 Куди ж то люд прийде?.. - не знає,
Та з аксіом відомо всім  одне.
майдан народ з панами, не зрівняє,
А прірви дно - не обмине...

 … 2013-й минеться,
Хтось підрахує владні бариші.
А страйкарям тримати звіт прийдеться,
Як  продавали Вкраїну за гроші.


Рецензии
Ох, и не простая же это тема, Петро... Писал я недавно тоже об этом стишик свой, но то как бы из России взгляд, да не чужая страна Украина и для меня... Будет желание, загляните -

http://www.stihi.ru/2013/12/02/4494

А ваш стиш понравился!

Сергей Веселовский   11.12.2013 20:12     Заявить о нарушении