Втомити спрагу океаном

Холодна зброя:  пальці, руки
Немов скалічена Венера,
Навік закована у муки,
моя одвічна королева
Крокує небом вздовж туману,
І щастя у її очах.
Втомити спрагу океаном,
Допоки сонця квіт не счах.
Шукати віри. Богом жити.
Вбачати правду у брехні.
І небо відчайдушно пити,
щоб потім не згоріть в огні.


Рецензии