Коли ти не Людина

Невже немає в світі правди?
Невже немає доброти?
Невже нічого, окрім зради,
Людина не пізнає у житті?
Ніколи не повірю я,
Що можна жити без кохання.
Навіщо ж нам тоді знання
Й безглузді, поневірені прохання?
Немає волі, то й немає сил.
І як захочеш, не злетиш у небо.
Коли за спиною немає крил,
Тоді й душі тобі не треба.


Рецензии