Майдан

Майдан !То є - звичайні люди,
Їх сподівання і надії,
Терпець урвався йти нікуди!
Майдан – безвихідність…
                І мрії…

Стоїть народ під снігопадом:
В майбутнє дивиться, в минуле …
Чи є у світі чесна влада?
Чи всі ми людяність забули?

В часи Січи ми вибирали,
Народ зібравши на майдані,
І гетьмани довіру знали
І цінували людську шану…

Ну то колись, а нині… нині…
Не за ідею! За синів!
Стоїм без зброї – голоси…
Для влади начебто різки:
Ми люди!
               Люди України!
Ми прагнем жити!
            Жити по людські!


Рецензии
На это произведение написано 47 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.