Вiтер над землею

Вітер виє над землею
Над Україною милою.
Темні хмари, ви згустилися
Іва геть нагнулася.
Дахи з хат все позривали,
Буревій вирує.
У танці диявол посміхаючись
Думки так заплутав!
Дніпро широкий в котрий раз
Дивиться в низько небо ...

08 декабря 2013

Ветер воет над землёю
Над Украиной милой.
Тёмны тучи,  вы сгустились
Ива вон нагнулась
Крыши с хат все посрывав,
Ураган бушует.
В танце дьявол улыбаясь
Мысли так запутал!
Днепр широкий в который раз
Смотрит в низко небо...


Рецензии