Моменти

Моменти не повторюються двічі,
І кожен з них однАково вагомий,
Щороку задуваєш свічі..
Та навкруги все інше, світ свідомий.

Ми змінюємося, ростЕмо, бачим,
Та знаємо вже істину просту,
Із часом..так, зовсІм не плачем,
Від щастя лиш..і бачимо мету..

Моменти не повторюються двічі,
Цінуй же радість, кожен подих,
Біжать, мов хмарки, дні і ночі,
Тож відчувай життя..зробивши видих.


Рецензии